Delft - Wijzelf NL

Wijzelf Delft: Hart voor Vrijwilligerswerk

03-03-2018

‘Ontmoeten, plezier, genieten en waardering’ stonden centraal bij het Vrijwilligersfestival van De Delftse Dagen die werden gehouden op dinsdag 13 en woensdag 14 februari 2018. Het thema van dit jaar was ''Hart voor Vrijwilligerswerk''.

En wij van Wijzelf Delft waren er natuurlijk bij!

Een verslag van een van de twee avonden:

Tijdens de feestelijke inloop liepen kinderen van het circus rond op ballen en zorgde Juffrouw Josje, in de personage van Hillary Hart als gastvrouw, voor een warm ontvangst. De avond begon met een kleine maaltijd die gemaakt was én uitgeserveerd werd door leerlingen van scholencombinatie Delfland. Een bezoeker schreef na afloop: “de catering was top, met veel liefde en aandacht” en een andere bezoeker schreef dat de catering fenomenaal was. Wat een mooie woorden voor de leerlingen!

Het tweede, meer serieuzere gedeelte van de avond bestond uit pitches en workshops, waar (toekomstige) vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties elkaar konden vinden en spreken. De avond werd relaxt afgesloten met live muziek, een hapje en een drankje en een loterij. Kortom, een mooie, informele avond die voor herhaling vatbaar is.

Ook leuk was dat er gezellig veel bezoekers waren. Wijzelf Delft kijkt alweer uit naar de Delftse Dagen 2019!