Laatste nieuws

 • 28-01-2019

  WIJZELF DELFT GAAT MET ESPRIA LEDENVERENIGING VERDER ALS WIJZELF!

  GOED NIEUWS!

   

  Het platform van Wijzelf is overgenomen door Espria Ledenvereniging en komt voor heel Nederland beschikbaar. Dit betekent dat u vanaf maart 2019 weer gebruik kunt gaan maken van het platform via https://www.wijzelf.nl. U moet dan wel opnieuw aanmelden, uw oude gegevens blijven niet bewaard. 

   

  Met Espria Ledenvereniging krijgt het platform een tweede kans. Met ruim 320.000 leden heeft deze vereniging een geweldig potentieel. Het platform krijgt een sleutelrol in hun ambitie om leden meer en sterker met elkaar te verbinden, zelfstandigheid en zelfredzaamheid te versterken. Het gaat hét platform worden dat wezenlijk bijdraagt aan een vitale samenleving. Op een manier die past bij de uitgangspunten waarmee 6 jaar geleden Wijzelf werd gestart: Geen winstmaximalisatie maar een platform van en voor burgers. 

   

  Meer informatie over de ledenvereniging vindt u op https://www.ledenvereniging.nl of vraag om op de hoogte te blijven via service@ledenvereniging.nl.

  Lees meer
 • 10-12-2018

  Wijzelf Delft stopt

  Helaas moet het bestuur mededelen dat Wijzelf Delft stopt. Dit betekent dat de coöperatie ophoudt te bestaan.

  Deze moeilijke, maar realistische conclusie heeft het bestuur dit najaar moeten trekken. Er is nog steeds steun voor het concept van Wijzelf Delft, waarbij veel zaken online geregeld worden. Het bestuur ziet dus toekomstkansen. Maar onder andere is gebleken dat de doelgroep ouderen nu nog niet klaar is voor het digitale tijdperk.

  Tijdens de extra ingelaste Algemene Ledenvergadering van 2 november 2018 is daarom besloten de opheffing van de coöperatie in gang te zetten. Het bestuur is binnenkort klaar met het afronden van de stopzetting van Wijzelf Delft.

  Namens Wijzelf Delft danken we alle betrokkenen die zich met hun ziel en zaligheid hebben ingezet voor Wijzelf Delft. Daarnaast willen we onze leden en aanbieders speciaal bedanken voor hun bijdrage. Zij maken zorg met eigen regie mogelijk, nu en in de toekomst!

  Het bestuur

  Lees meer
 • 06-05-2018

  12e keer Beursvloer: Tevredenheid, matches, betrokkenheid!

  Tevredenheid, matches, betrokkenheid

  Volgens de organisatie van De Delftse Uitdaging die de Beursvloer 2018 organiseerde is het evenement verlopen naar volle tevredenheid van de deelnemers, maar veel belangrijker: 141 matches! Omgerekend in wat de maatschappelijke waarde daarvan is, kom je gauw uit op tienduizenden euro’s. Mooi, nog afgezien van de betrokkenheid die de Beursvloer heeft opgeleverd.

  Op deze beursvloer heeft Wijzelf Delft het voor elkaar gekregen om maar liefst 2 matches te maken. Een van de matches is met Woonbron Delft. Dankzij deze match hebben wij in april 2018 gebruik mogen maken van een vergaderruimte van Woonbron Delft voor onze Algemene Ledenvergadering. Bedankt Woonbron Delft!

  Lees meer
Oudere nieuwsberichten

Laatste nieuws

 • WIJZELF DELFT GAAT MET ESPRIA LEDENVERENIGING VERDER ALS WIJZELF!

  GOED NIEUWS!   Het platform van Wijzelf is overgenomen door Espria Ledenvereniging en komt voor heel Nederland beschikbaar. Dit betekent …

  Lees meer
 • Wijzelf Delft stopt

  Helaas moet het bestuur mededelen dat Wijzelf Delft stopt. Dit betekent dat de coöperatie ophoudt te bestaan. Deze moeilijke, maar …

  Lees meer
 • 12e keer Beursvloer: Tevredenheid, matches, betrokkenheid!

  Tevredenheid, matches, betrokkenheid Volgens de organisatie van De Delftse Uitdaging die de Beursvloer 2018 organiseerde is het evenement verlopen …

  Lees meer
Toon meer nieuws

Wijzelf eventkalender

21 maart - Hoogeveen
Waarom Wijzelf informatieavond
21 maart - Hoogeveen
Waarom Wijzelf informatieavond
21 maart - Hoogeveen
Waarom Wijzelf informatieavond