Wijzelf Delft

Wij, bestuurders van Wijzelf coöperatie Delft zetten ons in voor bereikbare, betaalbare en betrouwbare hulp en zorg in Delft. Als vrijwillige en betrokken bestuursleden behartigen wij de belangen van de leden (de vragers) en werven de aanbieders. De bestuursleden hebben een diverse achtergrond en expertise in de domeinen zorg, welzijn en wonen. Graag stellen we ons nader voor zodat u weet met wie u te maken heeft:

Gerry Holleman woont sinds 1993 in Delft en is ruim 30 jaar werkzaam in de zorgsector. Zij is gestart verpleegkundige en nu werkzaam als zelfstandig organisatie adviseur en loopbaancoach.
“Ik vind het belangrijk en leuk me in te zetten voor een maatschappelijk initiatief; sinds vorig jaar is dat Wijzelf Delft en sinds februari 2015 ben ik voorzitter. Ik wil heel graag mijn bijdrage leveren om het mogelijk te maken, dat inwoners van Delft op eigen wijze hun leven kunnen organiseren. Ik vind WIJZELF DELFT daar een mooi platform voor: hier komen kwaliteiten van de aanbieders in beeld, welke gekoppeld kunnen worden aan de vragen die spelen . Alles onder toeziend oog van het bestuur van de coöperatie.”

Ben Noorlander woont sinds zijn studie – 1974 - in Delft en werkt sinds 1981 in de volkshuisvesting in uiteenlopende rollen. Het raakvlak van wonen, zorg en welzijn loopt als een rode draad door zijn loopbaan. Hij is penningmeester in het bestuur.
“WIJZELF DELFT vind ik een mooi initiatief, omdat het Delftse burgers in staat stelt om zelf hun hulp in en om huis te regelen. De professioneel opgezette website door VANenVOOR.nl biedt daarvoor een veilige en laagdrempelige basis. Ik hoop dat veel Delftse hulpvragers en aanbieders elkaar via WIJZELF DELFT gaan vinden!”

Ineke Lampert woont vanaf 1972 in Delft. Ze werkte een paar jaar als verpleegkundige B in het St Joris Gasthuis en daarna was ze werkzaam als maatschappelijk werker en leidinggevende in de jeugdzorg. Ze doet dit met veel plezier en werkt op allerlei plekken en functies in de jeugdzorg. Momenteel werkt ze als teamleider van het sociaal wijk team in Rijswijk. Als algemeen bestuurslid is ze de aanspreekpersoon voor de vragers.
"Ik vind Wijzelf zorg coöperatie Delft een heel boeiend initiatief en wil daar graag aan meewerken. Ik krijg energie van samenwerken en ontmoet graag allerlei leuke mensen."

Daan Hu woont in Vleuten en werkt als advocaat in Delft. Hij heeft zijn praktijk in de historische binnenstad van Delft en staat zowel ondernemers als particulieren bij, waarvoor hij veel zaken doet op het gebied van (sociale) huurwoningen. Hij heeft bestuurs- en commissie ervaring bij verschillende verenigingen. Voor hij advocaat werd, werkte hij als jurist voor meerdere gemeenten. Ook heeft hij een achtergrond als horecaondernemer.
‘’Vanuit mijn verantwoordelijkheidsgevoel zet ik graag nieuwe en onderscheidende initiatieven op. Daarom spreekt het mij zo aan dat WIJZELF DELFT de verantwoordelijkheid neemt om hulp en zorg in brede zin op een andere manier te regelen. Met betrouwbaarheid en betaalbaarheid als twee belangrijke pijlers. Ik adviseer onder andere op het gebied van digital media en innovatie.’’

Wat doen wij?

Voor vragers
We werven zoveel mogelijk aanbieders zodat vragers kunnen kiezen uit een ruim aanbod. Als iemand onvoldoende vaardig is om via de website zaken te regelen kunt u een vertrouwd persoon machtigen u te helpen. Indien dit niet mogelijk is kan een van de bestuursleden u hierin ondersteunen. U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen via nummer 06 – 20886440.

Aanbieders toelating
De aanbieders worden hartelijk verwelkomd. In het eerste contact controleren wij de online aangeleverde gegevens zoals motivatie, (werk)ervaring, referenties en/of certificaten. Wie zegt dat hij of zij een diploma/certificaat heeft moet dit ook kunnen aantonen. Van alle aanbieders die we persoonlijk ontmoeten controleren we het ID-bewijs, dan krijgt een aanbieder het stempel "Gezien door Wijzelf".

Wil je doneren aan onze coöperatie? Dat kan. Je gift is welkom op onze bankrekening met nummer NL90RABO0302691979 t.n.v. Wijzelf Delft. Onze coöperatie is geen ANBI.

Wijzelf Delft krijgt de warme steun van deze bemoedigers:

Bestuursleden

 • Gerry Holleman

  Voorzitter

 • Ben Noorlander

  Penningmeester

 • Ineke Lampert

  Bestuurslid

 • Daan Hu

  Bestuurslid